skip to Main Content

Week 4:Even geen zorgen om je gewicht en je voeding!

Om er voor te zorgen dat jij goed blijft zorgen voor jezelf en je doelen kunt behalen ga ik wekelijks een week menu’s delen op mijn Website. Dit helpt je om te voorkomen dat je terug valt in oude patronen. Je hoeft je in deze onzekere tijd even geen zorgen te maken en na te denken over je gewicht en je voeding. Je krijgt met deze menu’s alle voedingstoffen binnen die nodig zijn om jouw lichaam optimaal te laten functioneren. Zo bouw je een goede weerstand op en kun je blijven werken aan jouw persoonlijke doelen. Met als resultaat fit en slanker de zomer in!! 
Goed voor jezelf zorgen, gezond eten, weerstand opbouwen en slanker de zomer in. De week menu’s zijn gebaseerd om 1500 calorieën. Heb je vragen of ontvang je het week menu liever in jouw mailbox laat het mij dan weten via https://www.persoonlijkgelukt.nl/contact/

Week 4

Dag 1

Ontbijt:

1 glas water

1 sneetje geroosterd volkorenbrood dun besmeerd met halvarine en kipfilet

1 schaaltje magere yoghurt met zoetstof

Tussendoor ochtend:

1 glas water

1 kiwi

Koffie of thee met zoetstof

Lunch:

2 sneetjes volkorenbrood dun besmeerd met halvarine en 30+ kaas

1 sneetje volkorenbrood dun besmeerd met halvarine en halvajam

Koffie, thee of water

Tussendoor middag:

1 glas water

1 appel

Diner:

200 gram broccoli

150 gram gebakken aardappelen bereid met maximaal 1 eetlepel vloeibare boter of olie

125 gram gepocheerde kabeljauw (in visbouillon met extra tijm en peperbolletjes)

Tussendoor avond:

1 glas water

1 beker warme melk met anijs

totaal kcal:

Dag 2

Ontbijt:

1 glas water

1 beschuit dun besmeerd met halvarine en 30+ kaas

1 knäckebröd dun besmeerd met halvarine en halvajam

1 beker karnemelk

Tussendoor ochtend:

1 glas water

1 appel

Koffie of thee met zoetstof

Lunch:

2 sneetjes volkorenbrood dun besmeer met halvarine en rookvlees

1 sneetje volkorenbrood dun besmeerd met halvarine en appelstroop

Koffie, thee of water

Tussendoor middag:

1 glas water

1 sinaasappel

Diner:

200 gram spruitjes

3 kleine aardappelen (150 gram)

1 varkensfilet lapje bereid met maximaal 1 eetlepel vloeibare boter

Jus van juspoeder

Tussendoor avond:

1 glas water

1 schaaltje magere yoghurt met zoetstof

Dag 3

Ontbijt:

1 glas water

1 schaaltje magere yoghurt met 3 eetlepels cornflakes

1 beker thee met zoetjes

Tussendoor ochtend:

1 glas water

1 a 2 rijstwafels

Lunch:

Rauwkostsalade met een beetje dressing

2 sneetjes volkorenbrood dun besmeerd met halvarine

1 beker yoghurtdrink

Tussendoor middag:

1 glas water

1 kiwi

Diner:

Hachee (zie recept)

200 gram rode kool

3 kleine aardappelen (150 gram)

Tussendoor avond:

1 glas water

1 grapefruit/ pompelmoes

totaal kcal:

Hachee

Voor 4 personen

400 gram doorregen runderlappen

Peper, zout

2 eetlepels vloeibare boter

3 uien

2 eetlepels bloem

ó l bouillon

1 laurierblad

Azijn

2 kruidnagels

Snijd 400 gram doorregen runderlappen in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Bak het vlees in de vloeibare

boter bruin. Voeg 3 in ringen gesneden uien toe en fruit ze mee. Strooi er 2 eetlepels bloem over en warm dit

door. Giet er onder goed roeren ó l bouillon bij met 1 laurierblad, wat azijn en 2 kruidnagels. Stoof het gerecht in

2 uur gaar.

Dag 4

Ontbijt:

1 glas water

1 sneetje licht roggebrood besmeerd met 20+ smeerkaas

1 beker yoghurtdrink

Tussendoor ochtend:

1 glas water

1 trosje druiven

Koffie of thee met zoetstof

Lunch:

2 sneetjes meergranenbrood dun besmeerd met halvarine , een blaadje sla, tomaat en komkommer

1 beschuit dun besmeerd met halvarine en hagelslag

Koffie, thee of water

Tussendoor middag:

1 glas water

1 rijstwafel

Diner:

200 gram mix van doperwten en maïs

150 gram aardappelpuree

125 gram kipfilet

125 gram appelmoes

Tussendoor avond:

1 glas water

1 beker warme halfvolle melk

Dag 5

Ontbijt:

1 glas water

1 sneetje volkorenbrood dun besmeerd met kipfilet

1 glas karnemelk

Tussendoor ochtend:

1 glas water

1 kiwi

Koffie of thee met zoetstof

Lunch:

2 sneetjes meergranenbrood met gerookte makreel

1 schaaltje rauwkost

Koffie, thee of water

Tussendoor middag:

1 glas water

1 appel

Diner:

Roerbakschotel met mie en garnalen (zie recept)

Tussendoor avond:

1 glas water

1 schaaltje vruchtenyoghurt

Roerbakschotel met mie en garnalen

4 personen

1 pak roerbakmie (300 gram)

200 gram peultjes

2 rode paprika’s

1 bakje champignons (250 gram)

2 eetlepels olie

1 pak mix voor roerbakmie (60 gram)

2 bakjes roze garnalen ( à 125 gram)

Bereid de roerbakmie volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de peultje schoon. Maak de paprika’s schoon en

snijd ze in reepjes.

Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olie in de wok (of anti aanpakpan). De peultjes en

paprika in 3 minuten roerbakken. Schep de champignons erdoor en roerbak dit nog 3 minuten. Voeg de mix voor

roerbakmie toe met 150 ml water en de garnalen en verhit dit al omscheppend gedurende 2 minuten. Schep de

roerbakmie erdoor en roerbak dit nog 1 minuut

Dag 6

Ontbijt:

1 glas water

1 eierkoek met een plakje 30+ kaas

1 beker halfvolle melk

Tussendoor ochtend:

1 glas water

1 trosje druiven

Koffie of thee met zoetstof

Lunch:

1 roerei met

2 sneetje geroosterd meergranenbrood

1 beschuit met halvajam

Koffie, thee of water

Tussendoor middag:

1 glas water

1 sinaasappel

Diner:

3 kleine aardappelen (150 gram)

200 gram tuinbonen

1 tartaatje

Jus van juspoeder

Tussendoor avond:

1 glas water

1 schaaltje magere vanille vla

Dag 7

Ontbijt:

1 glas water

1 (hard) volkoren bolletje dun besmeerd met halvarine en belegd met rookvlees

1 glas jus d’ Orange

Tussendoor ochtend:

1 glas water

1 Sultana koekje uit een pakje

Koffie of thee met zoetstof

Lunch:

1 volkorenpistolet met krabsalade

1 grapefruit / pompelmoes

1 glas yoghurtdrink

Tussendoor middag:

1 glas water

1 Sultana koekje uit een pakje

Diner:

1 klein frietje met ketchup of piccalilly.

1 gegrild biefstuk

Gemengde sla

Tussendoor avond:

1 glas water

1 glas wijn

4 toastje met tonijn

Back To Top