skip to Main Content

Verander je gedachten om je gewicht te veranderen.

Iedereen heeft een persoonlijke waarheid. Dit is wat jij in het diepst van je wezen gelooft dat waar is over jou. Het is het verhaal dat je leeft, het verhaal dat je jezelf vertelt over alles wat er gaande is in je leven. Het gaat ook over je gewicht en je vermogen of onvermogen om je gewicht in de hand te houden. Je hebt sterke overtuigingen over jezelf en die beïnvloeden je positief of negatief en ze beïnvloeden ook de manier waarop jij je gewicht benadert. Alles wat je doet en voelt en nog belangrijker hoe je het doet en hoe je het voelt, komen uit jouw persoonlijke waarheid. Als jouw persoonlijke waarheid is besmet met zelftwijfel, zelfbeschuldiging en zelfbestraffing, zul je naar deze waarheid leven als je de wereld ingaat. Wat je over jezelf gelooft, wat je als je realiteit ziet, is enorm belangrijk, want het stuurt en leidt je pogingen om af te valen. Je persoonlijke waarheid is dus heel belangrijk. Als je niets aan deze negatieve overtuigingen verandert zal zelfs het best uitgewerkte plan om je gewicht onder blijvende controle te krijgen de mist in gaan. Zorg dat je jouw negatieve denkpatronen kwijtraakt, geloof dat je succes zult hebben en je eet en gewichtsproblemen zult overwinnen. Als je anders gaat denken, zul je meer succes hebben en meer uit je leven halen. Je zult leven naar de waarheid die jij in de gedachten over jezelf hebt.

Back To Top