skip to Main Content

BELEEF-DAG : VOED JOUW VROUWENKRACHT!
Op zaterdag 4 september organiseer ik samen met Christina Smit van Bloom’in (https://www.Bloom-in.nl) een inspirerende BELEEF- DAG: VOED JOUW VROUWENKRACHT op landgoed De Zonnebloem in Winterswijk- Brinkheurne. Een inspirerende dag waarbij jij jouw relatie met voeding, jouw lichaam en jezelf op een liefdevolle manier leert bekijken en te voeden. Zodat jij jezelf weer op kunt laden met nieuwe voedende levensenergie.

Je weet misschien alles over gezonde voeding maar het lukt je gewoon niet om daadwerkelijk de gezonde keuzes te maken en goed voor je lichaam te zorgen. Je blijf je maar worstelen met de manier waarop jij jezelf voedt. Moe, gefrustreerd en moedeloos word je ervan daardoor zit je gewoon niet lekker in je vel.

Gelukkig ben je daar niet de enige in, maar vaak voelt dat wel zo!

Vaak is onze aandacht naar buiten gericht. Buiten onszelf denken we antwoorden te vinden. Dit doen we ook met onze voeding, we volgen bijvoorbeeld diëten waarvan een ander heeft “bedacht’ dat ze gezond voor je zouden zijn. De weg is naar binnen i.p.v. naar buiten, voelen i.p.v. denken. Aannemen van datgene wat jou werkelijk bezighoudt.

De relatie die we hebben met onze voeding zijn een aanwijzing naar diepere onbewuste patronen.

Je krijgt in je jeugd eigenlijk altijd te maken met onvervulde emotionele behoeften, Jouw innerlijk kind dat niet alle liefde en zorg heeft gekregen die ze nodig had om je veilig en gedragen te voelen. En om op een fijne manier volwassen te worden. Alles wat je meemaakt, vormt je tot wie je nu bent.

Jouw geschiedenis ligt opgeslagen in elke cel van je lichaam en herinnert je eraan dat er blokkades zijn, onverwerkte emoties of pijnlijke situaties die je belemmeren om voluit te leven.

Als jij als volwassen vrouw geen contact maakt met de emotionele behoeften die vroeger niet gezien zijn, dan zit het kind in jou op de momenten waarop je die emoties ervaart aan het roer. Je weet niet hoe je kunt omgaan met deze emoties, omdat er nooit aandacht voor is geweest.

Voedsel lijkt op deze momenten een comfortabele oplossing. Het wordt jouw beste vriend maar tegelijkertijd ook je vijand.

Het is er altijd en het dempt wat jij niet wilt voelen. Het zorgt ervoor dat je je tijdelijk lekker voelt maar om de langer termijn onderdruk je wat er is en verstop je jezelf.

Tijdens deze beleef-dag ga je weer verbinding maken met die emotionele behoeften in jezelf die niet zijn gezien in jouw kindertijd. Het kind in jou is jouw sleutel, jouw stem, jouw kracht, jij bent haar. Voed jij haar? Of ben je ondervoed geraakt?
Als je hierbij stilstaat dan zie je dat jouw echte behoeften niet meer dezelfde zijn als in je kindertijd. Het is belangrijk om weer contact te maken met je lichaam en te voelen wat er in je lichaam gebeurt om zodoende jezelf te kunnen voeden met datgene wat nodig is.

Op deze manier is het mogelijk om voeding gewoon weer voeding te laten zijn.

Je leert het gewonde kind in jezelf te voeden door haar alle liefde en zorg te geven die ze nodig heeft om zich veilig te voelen zodat haar levensenergie weer kan stromen en jij die stralende volwassen vrouw kunt zijn!
Daarom is deze inspirerende BELEEF- DAG er dus speciaal voor jou!. Omdat je dat zo verdient. Wij nemen je deze dag mee in de prachtige landelijke omgeving van landgoed de Zonnebloem in Winterswijk- Brinkheurne. Een voedend programma met o.a. bewustwording, meditatie, coaching, ontspannende Yogalessen, een heerlijke lunch en heel veel persoonlijke aandacht, enthousiasme en liefde.

Kortom wil jij een inspirerende dag in alle rust, in verbinding met jezelf en de natuur waarbij jij jouw relatie met je lichaam en jezelf weer op een liefdevolle manier leert voeden dan is deze dag echt iets voor jou!

Je bent deze Beleef- dag van harte welkom in de landelijke omgeving van landgoed de zonnebloem in Winterswijk-Brinkheurne.

Kosten: € 99,- all inclusive
Waar: De Slingeweg 14, 7115 AG Winterswijk Brinkheurne
Datum: Zaterdag 4 september van 10-17:00uur

Voel je welkom mooie vouw!

Bestel direct tickets  via ons bestelsysteem voor de BELEEF-DAG

 

Back To Top