skip to Main Content

Groepscursus: Slanker en lichter leven!

Ben jij die vrouw die al vele pogingen ondernomen heeft om af te vallen zonder blijvend resultaat? Bepalen emoties jouw eetgedrag, waardoor je telkens terugvalt in oude patronen? En heb je er eigenlijk na al die afvalpogingen ook bijna geen vertrouwen meer in dat je ooit nog slanker kunt worden?

Toch neem je daar geen genoegen mee!

Je bent er nu echt helemaal klaar mee want al die diëten hebben alleen maar voor frustratie, teleurstelling en extra kilo’s gezorgd en als je in de spiegel kijkt ben je nog steeds niet tevreden met jezelf. Dus hoe lang kies je er nog voor om zo door te blijven gaan? Weet dat het voor jou echt anders kan!

Hoe zou het voor je zijn dat het je nu eindelijk gaat lukken? Dat je gaat afvallen en niet meer terug valt  in oude patronen. Dat het gevecht in jouw hoofd gaat stoppen. Dat je rust gaat ervaren. Dat je eindelijk de kleding aan kunt die je echt leuk vindt. Dat je niets meer van jezelf hoeft te verstoppen. Dat je in de spiegel kunt kijken en trots kunt zijn op alles wat je ziet.

Dit alles is mogelijk als je er voor kiest voor deze groepscursus.


Deze groepscursus is geschikt voor jou:

 • Als je al van alles hebt geprobeerd en je het geloof in een slank leven al (bijna) hebt opgegeven en
 • niet weer wilt beginnen aan dieet nummer 386.
 • Als je écht een blijvende verandering wilt.
 • Als je wilt werken aan jezelf.

Hoe ziet deze groepscursus er dan uit?

Het betreft een cursus van 16 weken, waarbij we eens in de 14 dagen samenkomen op maandagavond. 

Daarbij inbegrepen:

 • 8 workshops à 1,5 uur, inclusief 8 weegmomenten
 • Voorbeeld dagmenu en variatielijst
 • Huiswerkopdrachten
 • Koffie/thee

Elke workshop behandelen we een ander thema. Er is veel aandacht voor emotie-eten, de balans tussen stress en ontspanning, een positief zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en hoe je om kunt gaan met moeilijke momenten en valkuilen. Ook komen alle aspecten van voeding en een gezonde leefstijl aan bod en elke keer is er een weegmoment. 

Om te zorgen dat je er ook thuis actief mee aan de slag gaat, krijg je huiswerkopdrachten mee.

De beste resultaten met afvallen, boek je als je zicht hebt gekregen op je ondermijnende gedachten en op je emoties en als je geleerd hebt om daarmee op een goede manier om te gaan.

Na deze groepscursus: 

 • Ben je slanker
 • Is je voedingspatroon aangepast, zodat je weet wat jouw lichaam na het volgen van al die diëten echt nodig heeft om goed te kunnen functioneren.
 • Heb je inzicht gekregen in jouw onderliggende patronen, die het zo lastig maken om je (eet)gewoonten te veranderen en je hebt geleerd hoe jij deze belemmerende patronen overboord kunt gooien, zodat je jouw emoties niet meer hoeft weg te eten.
 • Heb je rust in je hoofd, omdat je jezelf niet meer schuldig hoeft te voelen als je toch een keer iets lekkers eet. Je hoeft niet meer de hele dag met eten bezig te zijn of er aan te denken.
 • Je voelt je goed over jezelf en hebt energie en zin om leuke dingen te ondernemen.

Jouw investering: €199,- voor de complete cursus.

Data: 27 januari, 10 februari, 24 februari, 9 maart, 23 maart, 8 april, 20 april en 11 mei.

De eerstvolgende groepscursus start op:

maandagavond 27 januari 2020 van 19:30 uur t/m 21:00 uur 

Locatie: Beatrixpark 2 in Winterswijk

Aantal deelnemers: maximaal 10 vrouwen

Het aantal deelnemers wordt bewust klein gehouden, daardoor is er alle aandacht voor persoonlijke vragen en adviezen. Door veel met elkaar te delen ontstaat er snel een onderlinge band, samen sta je sterk!

Dit alles doen wij op een geduldige, warme, liefdevolle manier met humor en veel enthousiasme. 

Zet nu de eerste stap naar een slanker en lichter leven!

Workshop: Slanker leven

(voor een blijvend slanker leven en een gezonde relatie met voeding) 

Je hebt al vele pogingen ondernomen om af te vallen zonder blijvend resultaat, omdat je door jouw onvrede jezelf telkens weer verliest in al dat lekkers. Emoties bepalen jouw eetgedrag. Je hebt er eigenlijk na al die afvalpogingen ook geen vertrouwen meer in dat je ooit nog slanker kunt worden.

Toch neem je daar geen genoegen mee!
Je bent er nu echt helemaal klaar mee want al die diëten hebben alleen maar voor frustratie, teleurstelling en extra kilo’s gezorgd en als je in de spiegel kijkt ben je nog steeds niet tevreden met jezelf.

Het volgen van een dieet mislukt meestal als je niet kijkt naar de oorzaak van jouw eetgedrag. Daarom kom je na het volgen van een dieet nog harder aan. 

Jouw gedrag komt grotendeels onbewust tot stand. Je kunt het vergelijken met een ijsberg, waarvan het grootste gedeelte onder het wateroppervlak ligt. Dat symboliseert ons onderbewuste gedrag. Het onderbewuste doemt op om je te saboteren, want het wil graag alles bij het oude houden, ook al is dat verre van ideaal. 

De beste resultaten met afvallen, boek je als je zicht hebt gekregen op de daadwerkelijke oorzaak van jouw overgewicht in plaats van alleen de aandacht te richten op voeding. Na deze avond weet je wat er voor jou nodig is om deze belemmerende patronen overboord te kunnen gooien zodat:

 • het gevecht in jouw hoofd gaat stoppen. 
  • je rust gaat ervaren. 
  • Je slanker wordt en je eindelijk de kleding aan kunt die je echt leuk vindt. 
  • je niets meer van jezelf hoeft te verstoppen. 
  • je in de spiegel kunt kijken en trots kunt zijn op alles wat je ziet.

Wil jij een gezellige inspirerende en leerzame avond meld je dan nu alvast aan ,dan ben je verzekerd van een plekje . Call to action 

De workshop wordt gegeven op:
18 maart van 20:00 t/m 22:00 uur

Groepsgrootte: max 10 personen
Locatie: Beatrixpark 2 Winterswijk
Prijs 25 euro p.p. incl. Koffie en thee en goodiebag

Informatie-ochtend : Meer begrip voor je hooggevoelige dochter?

Voel jij als moeder ook vaak onmacht als je dochter in huilen uitbarst, terwijl jij niet precies weet wat er aan de hand is? Wil je haar begrijpen en vooral helpen op die momenten?

Vaak komen er op school en buiten zoveel prikkels en gevoelens op je dochter af, dat ze zelf ook niet snapt wat er met haar aan de hand is. Ze voelt zich moe, heeft vaak last van buikpijn en hoofdpijn en alles voelt teveel. Een uitbarsting thuis is vaak het gevolg.

Hoe kun je hier nu mee omgaan als moeder? Hoe kom je erachter wat zij nodig heeft?

Op mijn informatie-ochtend vertel ik over hooggevoeligheid en wat dit betekent voor kinderen. Misschien herken je dit ook heel erg bij jezelf, want die gevoeligheid heeft zij niet van een vreemde.

Na afloop van deze ochtend begrijp jij beter waarom je dochter doet zoals ze doet. Waar ze tegenaan loopt op school, met vriendinnen en in andere situaties. Wat jij voor haar kunt doen op momenten dat het haar teveel wordt en hoe je dit kunt voorkomen. Ook kun je je dochter meer vertellen over haar hooggevoeligheid, zodat zij zichzelf ook beter gaat begrijpen.

Mijn informatie-ochtend is:
Voor: moeders die hun hooggevoelige dochter willen begrijpen en helpen.
Kosten: € 20,00 incl. koffie en thee
Datum 4 maart van 10:00 uur t/m 11:30 uur

Zet nu de eerste stap naar een slanker en lichter leven!

De informatieochtend wordt gegeven door Heidi Canter Visscher van coachpraktijk Met Aandacht.

Jouw overgewicht vs. Jouw geboorteverhaal

In deze workshop willen we je meenemen naar de impact van jouw conceptie, zwangerschap en geboorte in relatie tot jouw overgewicht.

Iedereen gaat anders om met emotionele ballast. Sommigen eten of drinken onbewust om ongewenste emoties niet te voelen. Anderen eten om een leegte te vullen, een gemis te compenseren of letterlijk een schild te creëren dat ze tegen de boze buitenwereld moet beschermen. De drang om te blijven eten neemt op een gegeven moment het verstandig handelen over. Het enige dat dan wel kan helpen is om te ontdekken welke onverwerkte emoties, welke behoeftes ten grondslag liggen aan het ongecontroleerde eetgedrag. En deze grondslag kan dus al liggen bij jouw geboorteverhaal.

Het leven begint niet op het moment dat we geboren worden maar op het moment van conceptie. Tegenwoordig weet men dat de baby alles ervaart, wat moeder ook ervaart. In die 9 maanden wordt jouw wereldbeeld ook gevormd. Hoe heeft jouw moeder deze 9 maanden ervaren? Was ze gelukkig? Waren er zorgen? Was er voldoende eten en drinken? Was ze blij met de zwangerschap? Werd ze gesteund door haar partner? Hoe verliep de bevalling? En dat allemaal (en nog véél meer) heb jij ook zo gevoeld. De diepste sporen van onze pijn, angst en strijd, maar ook van geluk en plezier ontstaan in de eerste dagen van ons bestaan.

Deze onverwerkte emoties zitten opgeslagen in onze cellen. Als we die niet uiten, maar onderdrukken, zetten deze stoffen zich vast. Dit noemt men cel geheugen. Zo’n cel geheugen kan jaren later leiden tot onder meer ongezond eetgedrag en andere klachten. Zodra je pijn uit het verleden is geheeld, zal je merken dat je relatie met eten een stuk meer ontspannen wordt en is je lichaam klaar om deze extra ballast los te laten.

Na deze avond ga je anders kijken naar gedrag en begrijp je beter waar bijvoorbeeld problemen met overgewicht vandaan kunnen komen. Door het zien van je behoefte achter je eetgedrag, kun je blijvende verandering in gang zetten. Gedrag is altijd logisch te verklaren!
Dus wil jij een gezellige inspirerende en leerzame avond meld je dan nu alvast aan, dan ben je verzekerd van een plekje . 

 

Zet nu de eerste stap naar een slanker en lichter leven!

Groepsgrootte: max 15 personen
Duur workshop: 2 uur
Prijs 25 euro p.p incl. Koffie en thee met wat lekkers

Workshop: Ik heb alle diëten geprobeerd, maar ik val niet af.

Je hebt al vele pogingen ondernomen om af te vallen maar zonder blijvend resultaat. Na het volgen van al die diëten ben je de weg in voedingsland eigenlijk een beetje kwijt. Je hebt geen idee meer wat nu nog goed voor je is en vooral wat jouw lichaam nu precies nodig heeft om wel te kunnen afvallen. We gaan terug naar de basis. Alle restverschijnselen vanuit al die diëten ga je helemaal loslaten, want dat heeft uiteindelijk niet gewerkt. Je krijgt hier uitgebreide uitleg over en alle gegevens mee naar huis om hiermee aan de slag te gaan.

Dus wil jij een gezellige inspirerende en leerzame avond meld je dan nu alvast aan ,dan ben je verzekerd van een plekje . 

Zet nu de eerste stap naar een slanker en lichter leven!

Groepsgrootte: max 10 personen
Duur workshop: 2 uur
Prijs 25 euro p.p incl. Koffie en thee 

Back To Top