skip to Main Content

Online werken aan jouw lijn!

Ben jij die vrouw die zich al wel honderd keer heeft voorgenomen om te willen afvallen maar dit maar niet wil lukken? Hebben jouw gedachten, gevoelens en emoties grote invloed op je eetgedrag?  En geloof jij er ook bijna niet meer in dat het je ooit nog gaat lukken?

Dan wordt het tijd dat je het nu serieus gaat aan pakken! Hoe lang kies jij er nog voor om zo door te gaan? Hoe lang wil jij jouw gedachtes, gevoelens en emoties jouw leven laten bepalen waardoor het je maar niet lukt om blijvend slanker te worden?

Hoe zou het voor je zijn dat het je nu eindelijk wel gaat lukken? Dat je inzicht hebt gekregen in je gedachten en je gevoelens die grote invloed hebben op je eetgedrag en dat je geleerd hebt om daarmee op een goede manier om te gaan.

Dat je eetpatroon zo verandert dat je blijvend slanker wordt? Dat je geen ingewikkelde recepten hoeft klaar te maken?Dat je eindelijk de kleding aan kunt die je echt leuk vindt en waar je je zelfverzekerd in voelt, zodat je niets steeds aan je kleding hoeft te trekken omdat je je schaamt voor je buik.

Dit alles is mogelijk voor jou als je kiest voor deze online training.

Deze online training is geschikt voor jou:

Als je a het geloof in een slanker leven al (bijna) hebt opgegeven en weer controle wilt hebben over jouw eetgedrag.
Als je écht een blijvende verandering wilt en wilt werken aan jezelf zodat je leert hoe je om kun gaan met gedachten en gevoelens die grote invloed hebben op jouw eetgedrag.

 

 • Duur 16 weken
 • Schriftelijke intake
 • Veel aandacht voor: eten als reactie op emotie/gevoelens. De balans tussen stress en ontspanning, een positief zelfbeeld, meer zelfvertrouwen
 • Hoe kun je om gaan met moeilijke momenten en valkuilen
 • Op maat gemaakt voedingsschema en variatielijst om een goede keuze te kunnen maken voor een gezonde maaltijd
 • Alle aspecten van voeding en een gezonde leefstijl komen aan bod

Dit alles krijg je voor een investering van 39 euro per vier weken (4x) of 149 euro als je in 1 keer betaald!

Nu tijdelijk t/m 1 juni voor maar € 99,-

Na deze online training :

 • Ben je slanker.
 • Heb je geleerd hoe om moet gaan met je gedachtes en je gevoelens die grote invloed hebben op je eetgedrag.
 • Heb je rust in je hoofd, omdat je jezelf niet meer schuldig hoeft te voelen als je toch een keer iets ongezonds eet. Je hoeft niet meer de hele dag met eten bezig te zijn of er aan te denken.
 • Je voelt je goed over jezelf en hebt meer energie en zin om leuke dingen te ondernemen
 • Is je voedingspatroon aangepast, zodat je weet wat jouw lichaam echt nodig heeft om goed te kunnen functioneren en te kunnen afvallen.

Hoe ziet deze online training er dan uit?

In 16 weken tijd krijg jij de tools in handen voor een blijvend slankere versie van jezelf.  Dit doe je online vanuit je huis.

Je begint met het invullen van het intake formulier en het bijhouden van een voedingsdagboek van 4 dagen. Deze ontvang ik van jou retour via de mail. Hier krijg je van mij een uitgebreide persoonlijke analyse van zodat je weet wat jouw lichaam echt nodig heeft om weer goed te kunnen functioneren en af te kunnen vallen.

Ik kijk of je voldoende essentiële vitamines en mineralen binnenkrijgt en wat er voor jou nodig is om deze vanuit voeding weer aan te vullen, zodat tekorten worden voorkomen.

Je krijgt hier uitgebreide uitleg over via de mail. Je ontvangt via de mail een op maat gemaakt voedingsschema met een variatielijst om gezonde keuzes te kunnen maken. Ik houd daarbij rekening met jouw persoonlijke wensen.

Om de twee weken behandelen we via de mail een thema. Er is veel aandacht voor eten als reactie op emotie/gevoelens, de balans tussen stress en ontspanning, een positief zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en hoe je om kunt gaan met moeilijke momenten en valkuilen. Ook komen alle aspecten van voeding en een gezonde leefstijl aan bod. Om te zorgen dat je er ook actief mee aan de slag gaat, krijg je via de mail elke twee weken een opdracht, zodat je nog meer leert over jezelf. De beste resultaten met afvallen, boek je als je zicht hebt gekregen op je gedachten en je gevoelens die grote invloed hebben op je eetgedrag en als je geleerd hebt om daarmee op een goede manier om te gaan.

Je kunt mij tijdens deze online cursus via de mail benaderen voor advies en ondersteuning, ik ben er voor jou!!

Zet jij nu de eerste stap naar een blijvend slanker leven en een gezonde relatie met voeding!

Back To Top