skip to Main Content

Als Therapeut en voedingscoach ben ik ingeschreven  bij multidisciplinaire beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)

Dit houdt in:

  • Dat ik als CAT-collectief therapeut val onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/Ik werk als CAT-collectief therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/
  • Dat ik erkend alternatief therapeut ben in de benoemde behandelvorm: Psychosociaal , Natuurgeneeswijze.
Tarieven Tijdsduur Kosten
Persoonlijk kennismakingsgesprek 20 minuten gratis

Intake:

We beginnen met een intake, zodat je weet wat jouw lichaam echt nodig heeft om  goed te kunnen functioneren. Ook ga ik kijken of je voldoende essentiële vitamines en mineralen binnen krijgt en wat er nodig is om deze vanuit voeding weer aan te vullen, zodat tekorten worden voorkomen. Je krijgt hier uitgebreide uitleg over en alle gegevens om mee aan de slag te gaan, krijg je doorgestuurd via de mail. Een intake gesprek is ook mogelijk via FaceTime, Skype of videobellen- whatapp.

75 minuten € 75

Een lichter leven zowel van binnen als van buiten:

Afgestemd op jou en jouw behoeftes. In een coach gesprek ga ik jouw valkuilen behandelen. Want hoe kan het dat je doet wat je doet? Hoe kan je jouw emoties de baas blijven? En hoe kies je voor jezelf, sta je sterk in je schoenen en kan je daadwerkelijk nee zeggen? Om te zorgen dat je er actief mee bezig bent, krijg je huiswerkopdrachten. En tussen de coach gesprekken door heb je 1-op-1 contact via de whatsapp voor advies en ondersteuning. Consulten zijn mogelijk via FaceTime, Skype of videobellen- whatapp.

45 minuten € 37,50

Afvallen met behulp van NEI- Therapie:

Wil jij snel tot de kern komen van de reden van je overgewicht? Dan is NEI therapie uiterst effectief. Als je de oorsprong van jouw overgewicht helder krijgt en kunt behandelen dan werkt dat door in jouw eetgedrag. Zo hoef jij jouw emoties niet meer weg te eten en werk je dus aan een blijvend resultaat!

Om te zorgen dat je er actief mee bezig bent krijg je huiswerkopdrachten. Tussen de coachsessies door heb je 1 op 1 contact via de whatsapp voor advies en ondersteuning.

+/- 120 minuten  € 100

 

 

Back To Top