skip to Main Content

Na verschillende pogingen in mijn leven om af te vallen, is er nog nooit iemand doorheen geprikt waarom het toch maar niet lukte. Om dit te onderzoeken heb ik een paar coachsessies ondergaan bij Susan. Wat was het intensief maar zo mooi wat er gebeurde, nix engs maar inzichten waar ik het bestaan niet vanaf wist over mezelf of dat diep verstopt zat.

Natuurlijk moest er ook echt gewerkt worden aan mijn eetpatroon, nadat we deze samen hebben geanalyseerd heeft Susan me met minder grote aanpassingen dan waar ik bang voor was een persoonlijk voedingsoverzicht gegeven.  … En wat gebeurde er, het werkte, ik viel af, ik kon het eerst niet geloven. Ondertussen ben ik 15 kilo afgevallen!

Ik ga heel graag naar Susan want ze luistert naar je verhaal, stimuleert, troost en haalt de doorns uit je denkpatroon. Ze heeft een open en nuchter inzicht. Door praktische oefeningen laat ze je zien en voelen, heel handig om dagelijks te gebruiken. Ze weet op welk moment je welke behoefte  hebt en zoekt naar de achterliggende oorzaken door goede vragen te stellen.

….Ik kies nu vaker voor mezelf waardoor m’n leef-‘tijd’ een stuk overzichtelijker is geworden.
Jaag m’n dromen achterna, heb een cursus gevolgd dat ik echt leuk vind en ga er nog meer volgen. Voel me meer onbevangen, zekerder en kan echt genieten ondanks dat er wel eens momenten zijn met een dipje.

 

Back To Top