skip to Main Content

In je hoofd heb je jezelf al wel honderd keer voorgenomen om te willen afvallen maar telkens hebben jouw gedachtes, gevoelens en emoties, grote invloed op jouw eetgedrag. Je krijgt er maar geen controle op. Waardoor afvallen maar niet wil lukken. Je hebt er eigenlijk ook bijna geen vertrouwen meer in dat je ooit nog slanker kunt worden.

Toch neem je daar geen genoegen mee!

Dus hoe lang kies je er nog voor om zo door te blijven gaan? Weet dat het voor jou echt anders kan!

Hoe zou het voor je zijn dat het je nu eindelijk gaat lukken? Dat je gaat afvallen en dat jij weer de controle krijgt over jouw eetgedrag i.p.v dat jouw eetgedrag de controle over jou heeft genomen. Dat het gevecht in jouw hoofd gaat stoppen. Dat je rust gaat ervaren. Dat je eindelijk de kleding aan kunt die je echt leuk vindt. Dat je niets meer van jezelf hoeft te verstoppen. Dat je in de spiegel kunt kijken en trots kunt zijn op alles wat je ziet.

Dit alles is mogelijk als je er voor kiest om mijn hulp in te schakelen .

Werken met mij is geschikt voor jou:

  • Als jij weer controle wilt krijgen op jouw eetgedrag en op jouw emoties die van grote invloed zijn op jouw eetgedrag 
  • Als je wilt werken aan een positief zelfbeeld.
  • Als je écht een blijvende verandering wilt.

Jouw gedrag komt grotendeels onbewust tot stand. Je kunt het vergelijken met een ijsberg, waarvan het grootste gedeelte onder het wateroppervlak ligt. Dat symboliseert ons onderbewuste gedrag. Het onderbewuste doemt op om je te saboteren, want het wil graag alles bij het oude houden, ook al is dat verre van ideaal. Jouw leven zal er pas anders uitzien als je de antwoorden niet langer buiten jezelf zoekt.

De beste resultaten met afvallen, boek je als je zicht hebt gekregen op je ondermijnende gedachten en op je emoties en als je geleerd hebt om daarmee op een goede manier om te gaan.

We gaan werken aan de daadwerkelijke oorzaak van jouw overgewicht in plaats van alleen de aandacht te richten op voeding zodat jij een “lichter” leven gaat ervaren zowel van buiten als van binnen!

Na mijn begeleiding : 

  • Ben je afgevallen en kun je weer de kleding aan die je echt leuk vindt.
  • Heb je inzicht gekregen in jouw onderliggende patronen, die het zo lastig maken om je (eet)gewoonten te veranderen en je hebt geleerd hoe jij deze belemmerende patronen overboord kunt gooien, zodat je jouw emoties niet meer hoeft weg te eten.
  • Ben je blij met jezelf en hoef je niets meer van jezelf te verhullen. 
  • Heb je rust in je hoofd, omdat je jezelf niet meer schuldig hoeft te voelen als je toch een keer iets lekkers eet. Je hoeft niet meer de hele dag met eten bezig te zijn of er aan te denken.
  • Je voelt je goed over jezelf en hebt energie en zin om leuke dingen te ondernemen.  Zelfs naar het zwembad in badpak of bikini hoort weer tot de mogelijkheden
  • Is je voedingspatroon aangepast, zodat je weet wat jouw lichaam echt nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Dit alles doe ik op een geduldige, warme liefdevolle manier met humor en veel enthousiasme. Ik voel feilloos aan of je een masker opzet en prik daar dan ook gelijk doorheen. Je kunt mij niet om de tuin leiden.

Hoe ziet werken met mij er dan uit:

We beginnen met een uitgebreide voedingsanalyse, zodat je weet wat jouw lichaam echt nodig heeft om weer goed te kunnen functioneren. Ik ga kijken of je voldoende essentiële vitamines en mineralen binnenkrijgt en wat er nodig is om deze vanuit voeding weer aan te vullen, zodat tekorten worden voorkomen. Je krijgt hier uitgebreide uitleg over en alle gegevens om mee aan de slag te gaan. 
Daarna plannen we in overleg jouw vervolg afspraken in. Dit zijn een 1-op-1 coachsessie van 45 minuten in. Afgestemd op jou en jouw behoeftes. In een coachsessie ga ik jouw valkuilen behandelen. Want hoe kan het dat je doet wat je doet? Hoe kun je jouw emoties de baas blijven? En hoe kies je voor jezelf, sta je sterk in je schoenen en kan je daadwerkelijk nee zeggen? Om te zorgen dat je er actief mee bezig bent krijg je huiswerkopdrachten en tussen de coachsessies door heb je 1-op-1 contact via de whatsapp voor advies en ondersteuning. Dit alles is ook mogelijk via Skype of FaceTime .

Zit je nog te twijfelen en wil je eerst liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan! Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Voedingsanalyse
€ 75,-
Vervolg consult
€ 37,50
unnamed (3)
WhatsApp Image 2019-09-29 at 13.44.24 (1)
IMG_8253
Back To Top