skip to Main Content

Je weet allang wat je beter wel en niet kunt eten. In je hoofd heb je jezelf al wel honderd keer voorgenomen om gezonder te gaan eten, maar telkens hebben jouw gedachtes, gevoelens en emoties, grote invloed op jouw eetgedrag. Je krijgt er maar geen controle op, waardoor gezondere keuzes maken maar niet wil lukken. Je verlangt naar een leven waarbij  je drang naar eten is afgenomen. Een leven waarbij  je niet meer de hele dag met eten bezig hoeft te zijn en dat je daar ook zonder schuldgevoel van kunt genieten. Een leven waarbij jij het gevecht met jezelf, je lijf en voeding definitief los kunt laten en helemaal tevreden kunt zijn met  jezelf en jouw leven.

Dat is nu mogelijk als je kiest voor mijn begeleiding: Werken aan een lichter leven en een liefdevolle relatie met jezelf!

Herken je dit

Je hebt al vele pogingen ondernomen om af te vallen maar nooit met een blijvend resultaat omdat je steeds weer terugvalt in je oude eetgedrag.

Het echte gevecht tegen de kilo’s of de jarenlange strijd met je lichaam en eten, daar praat je eigenlijk zelden of nooit over.

Deze strijd heeft grote invloed op je dagelijks leven: op hoe je over jezelf denkt, jezelf voelt en op wat je doet. Het geeft je regelmatig een gevoel van eenzaamheid. Ben ik de enige, die zo worstelt met eten en mijn lichaam?

Zelf heb ik ontdekt dat als je begint jezelf en je lichaam te waarderen, begin je beter voor jezelf te zorgen. Meer zelfliefde zorgt voor een gezonder eetpatroon en niet andersom.

Vaak is onze aandacht naar buiten gericht. Buiten onszelf denken we antwoorden te vinden. Dit doen we ook met onze voeding, we volgen talloze diëten waarvan een ander heeft “bedacht’ dat ze gezond voor je zouden zijn. Met elke nieuwe afval poging keuren we onszelf af en raken we verder verwijderd van onze innerlijke wijsheid.

Jouw weg is naar binnen i.p.v. naar buiten. Probeer het daarom eens in de andere volgorde. Als jij vanbinnen groeit, dan volgt je eetpatroon vanzelf.

De relatie die je hebt met jezelf, je lijf en voeding zijn een aanwijzing naar diepere onbewuste patronen. Onvrede met je lichaam staat vaak voor onvrede met jezelf.

Voedsel lijkt op deze momenten een comfortabele oplossing. Het wordt jouw beste vriend maar tegelijkertijd ook je vijand. Het is er altijd en het dempt wat jij niet wilt voelen. Het zorgt ervoor dat je je tijdelijk lekker voelt maar om de langer termijn onderdruk je wat er is en verstop je jezelf. 

Hoe ziet werken met mij er dan uit?

Tijdens mijn begeleiding ga je weer verbinding maken met jouw emotionele behoeften in jezelf. Jij bent jouw sleutel, jouw stem, jouw kracht. Voed jij jezelf? Of ben je ondervoed geraakt? 

Mijn aanpak zal met een psychologische benadering zijn met  waardevolle kennis van mij als ervaringsdeskundige en therapeut. We gaan werken aan de daadwerkelijke oorzaak van jouw gevecht met jezelf, je lijf en voeding. In plaats van alleen de aandacht te richten op voeding zodat jij een “lichter” leven gaat ervaren zowel van binnen als  als van buiten! Je krijgt een berg praktische tips, achtergrond informatie en vele oefeningen om de opgedane kennis te kunnen toepassen in jouw leven!

We plannen in overleg jouw afspraken in. Dit zijn een 1-op-1 coach gesprekken van 45 minuten in. Tussen de coach gesprekken door kun je gebruik maken van whatsapp voor advies en ondersteuning. 
Kortom, een krachtige oplossing om het gevecht met jezelf, je lijf en voeding definitief los te laten zodat jij tevreden kunt zijn met  jezelf en jouw leven.  Waar wacht je nog op?
Wat is het resultaat na mijn begeleiding?

Je hebt geleerd om je haat- liefdes verhouding met eten definitief te doorbreken.

Je weet hoe je effectieve gewoonten kunt creëren zodat de drang naar eten afneemt.

Je zult minder obsessief denken aan voeding en ervaren hoeveel je kunt eten zonder schuldgevoel of de neiging om te overeten.

Je hebt een gezond eetgedrag ontwikkelt en ontdekt hoe je weer van eten kunt genieten.

Je hebt jouw gevoel van eigenwaarde vergroot.

Jouw eetgedrag is dusdanig veranderd dat dit uiteraard positieve gevolgen heeft op je eetgedrag. Je zult het natuurlijke lichaam krijgen dat helemaal bij jou past. Zonder dieet en met een gezonde dosis zelfliefde!

Deze effectieve begeleiding is een andere manier van leren kijken en omgaan met eten, jouw lichaam en jezelf.

Er zal geen beter moment komen. Het wordt niet vanzelf anders. Pak nu je moment en ga het gewoon doen!

Zit je nog te twijfelen en wil je eerst liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan! Laat je gegevens achter dan ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

COACH GESPREK 45 min
€ 37,50
Back To Top