skip to Main Content
IMG_6916
IMG_6927
unnamed (3)

Werken aan een ‘lichter leven’ zowel van binnen als van buiten!

Je hebt al vele pogingen ondernomen om af te vallen zonder blijvend resultaat, omdat je door jouw onvrede jezelf telkens weer verliest in al dat lekkers. Emoties bepalen jouw eetgedrag. Je hebt er eigenlijk na al die afvalpogingen ook geen vertrouwen meer in dat je ooit nog slanker kunt worden.

Toch neem je daar geen genoegen mee!
Je bent er nu echt helemaal klaar mee want al die diëten hebben alleen maar voor frustratie, teleurstelling en extra kilo’s gezorgd en als je in de spiegel kijkt ben je nog steeds niet tevreden met jezelf.

Dus hoe lang kies je er nog voor om zo door te blijven gaan? Weet dat het voor jou echt anders kan!

Hoe zou het voor je zijn dat het je nu eindelijk gaat lukken? Dat je gaat afvallen en niet meer terug valt in oude patronen. Dat het gevecht in jouw hoofd gaat stoppen. Dat je rust gaat ervaren. Dat je eindelijk de kleding aan kunt die je echt leuk vindt. Dat je niets meer van jezelf hoeft te verstoppen. Dat je in de spiegel kunt kijken en trots kunt zijn op alles wat je ziet.

Dit alles is mogelijk als je er voor kiest om mijn hulp in te schakelen .
Werken met mij is geschikt voor jou:

 • Als je al van alles hebt geprobeerd en je het geloof in een slank leven al (bijna) hebt opgegeven en
  niet weer wilt beginnen aan dieet nummer 386.
 • Als je écht een blijvende verandering wilt.
 • Als je wilt werken aan jezelf.

Het volgen van een dieet mislukt meestal als je niet kijkt naar de oorzaak van jouw eetgedrag. Daarom kom je na het volgen van een dieet nog harder aan. Jouw gedrag komt grotendeels onbewust tot stand. Je kunt het vergelijken met een ijsberg, waarvan het grootste gedeelte onder het wateroppervlak ligt. Dat symboliseert ons onderbewuste gedrag. Het onderbewuste doemt op om je te saboteren, want het wil graag alles bij het oude houden, ook al is dat verre van ideaal. Je kunt weer op zoek gaan naar een wonderdieet of wonderpil, maar jouw leven zal er pas anders uitzien als je de antwoorden niet langer buiten jezelf zoekt. Een nieuwe methode lijkt in het begin hoopvol en soms eenvoudig, maar als je je leefstijl niet aanpast, zet het uiteindelijk geen zoden aan de dijk. Je probeert als het ware een diepe wond te verdoven met een pijnstiller. Maar als de verdoving is uitgewerkt, komt de pijn weer boven, want de wond zit er nog steeds.

De beste resultaten met afvallen, boek je als je zicht hebt gekregen op je ondermijnende gedachten en op je emoties en als je geleerd hebt om daarmee op een goede manier om te gaan.

We gaan werken aan de daadwerkelijke oorzaak van jouw overgewicht in plaats van alleen de aandacht te richten op voeding zodat jij een “lichter” leven gaat ervaren zowel van buiten als van binnen!

 

Na mijn begeleiding : 

 • Ben je afgevallen en kun je weer de kleding aan die je echt leuk vindt. Je hoeft geen bevestiging te vragen aan je vriendin, moeder, partner of iets wel leuk staat. En je hoeft al helemaal niet te vragen of je er dik in lijkt.
 • Is je voedingspatroon aangepast, zodat je weet wat jouw lichaam na het volgen van al die diëten echt nodig heeft om goed te kunnen functioneren.
 • Heb je inzicht gekregen in jouw onderliggende patronen, die het zo lastig maken om je (eet)gewoonten te veranderen en je hebt geleerd hoe jij deze belemmerende patronen overboord kunt gooien, zodat je jouw emoties niet meer hoeft weg te eten.
 • Ben je blij met jezelf en hoef je niets meer van jezelf te verhullen. Buik, billen, benen, armen, alles mag weer gezien worden.
 • Heb je rust in je hoofd, omdat je jezelf niet meer schuldig hoeft te voelen als je toch een keer iets lekkers eet. Je hoeft niet meer de hele dag met eten bezig te zijn of er aan te denken.
 • Je voelt je goed over jezelf en hebt energie en zin om leuke dingen te ondernemen.  Zelfs naar het zwembad in badpak of bikini hoort weer tot de mogelijkheden.

Dit alles doe ik op een geduldige, warme liefdevolle manier met humor en veel enthousiasme. Ik voel feilloos aan of je een masker opzet en prik daar dan ook gelijk doorheen. Ik kunt mij niet om de tuin leiden.

Hoe ziet werken met mij er dan uit:

We beginnen met een intake, zodat je weet wat jouw lichaam na het volgen van al die diëten echt nodig heeft om weer goed te kunnen functioneren. Ook ga ik kijken of je voldoende essentiële vitamines en mineralen binnenkrijgt en wat er nodig is om deze vanuit voeding weer aan te vullen, zodat tekorten worden voorkomen. We gaan eigenlijk terug naar de basis. Wat heeft jouw lichaam nodig om te kunnen afvallen en alle restverschijnselen vanuit al die diëten ga je helemaal loslaten, want dat heeft uiteindelijk niet gewerkt. Je krijgt hier uitgebreide uitleg over en alle gegevens om mee aan de slag te gaan, krijg je doorgestuurd via de mail.
We hebben om de 3 weken een 1-op-1 coachsessie van 45 minuten. Afgestemd op jou en jouw behoeftes. In een coachsessie ga ik jouw valkuilen behandelen. Want hoe kan het dat je doet wat je doet? Hoe kun je jouw emoties de baas blijven? En hoe kies je voor jezelf, sta je sterk in je schoenen en kan je daadwerkelijk nee zeggen? Ook word je gewogen op een speciale weegschaal die ook je vet- en spierpercentage meet. Om te zorgen dat je er actief mee bezig bent krijg je huiswerkopdrachten en tussen de coachsessies door heb je 1-op-1 contact via de whatsapp voor advies en ondersteuning. Dat alles is ook mogelijk via Skype of FaceTime .

Zit je nog te twijfelen en wil je eerst liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan! Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Back To Top