skip to Main Content

Het leven begint niet op het moment dat we geboren worden maar op het moment van conceptie. Tegenwoordig weet men dat de baby alles ervaart, wat moeder ook ervaart. Hoe heeft jouw moeder deze 9 maanden ervaren? Was ze gelukkig? Waren er zorgen? Was er voldoende eten en drinken? Was ze blij met de zwangerschap? Werd ze gesteund door jouw vader? Hoe verliep de bevalling?

Deze hele vroege fase in je leven is van grote invloed op wie je nu bent en hoe je omgaat met jezelf, je lijf en voeding.

De manier waarop je bent verwekt, gedragen en bent geboren, laten een diepe imprint bij je achter. Dit bepaalt jouw gedrag en hoe je bijvoorbeeld met relaties omgaat. Ook bepaalt het hoe je omgaat met stress en spanning. De diepste sporen van jouw pijn, angst en strijd, maar ook van geluk en plezier ontstaan in de eerste dagen van jouw bestaan.

De indrukken die wij hebben opgedaan tijdens conceptie, zwangerschap (CZB) en geboorte hebben grote invloed op de rest van ons leven.”

Iedereen gaat anders om met emotionele ballast. Misschien eet of drink je onbewust om ongewenste emoties niet te voelen. Of eet je om een leegte te vullen, een gemis te compenseren of letterlijk een schild te creëren dat je moet beschermen voor de boze buitenwereld. 

De drang om te blijven eten neemt op een gegeven moment het verstandig handelen over. Het enige dat dan wel kan helpen is om te ontdekken welke onverwerkte emoties, welke behoeftes ten grondslag liggen aan jouw ongecontroleerde eetgedrag.
En deze grondslag kan dus al liggen bij jouw geboorteverhaal.

Deze onverwerkte emoties zitten opgeslagen in jouw cellen. Als jij die niet kunt uiten, maar onderdrukt, zetten deze stoffen zich vast. Dit noemt men cel geheugen. Zo’n cel geheugen kan jaren later leiden tot bijvoorbeeld jouw strijd met voeding,  je lichaam en andere klachten.

Alle indrukken die jij hebt opgedaan tijdens conceptie, zwangerschap (CZB) en geboorte hebben grote invloed op de rest van je leven.

Na een CZB-sessie begrijp je beter waar jouw strijd met voeding en je lichaam vandaan komen. Door het zien van je behoefte achter je eetgedrag, kun je blijvende verandering in gang zetten Deze kennis en bewustzijn kunnen je zoveel helderheid en hernieuwde verbinding met jezelf brengen. Zodra je pijn uit het verleden is geheeld, zal je merken dat je relatie met voeding en je lichaam een stuk ontspannener wordt en is je lichaam klaar om deze extra ballast los te laten  en jij jouw eeuwige strijd voorgoed vaarwel kunt zeggen!

 

CZB sessie 120 minuten
€ 120,-
Back To Top