skip to Main Content

Vaak is onze aandacht naar buiten gericht. Buiten onszelf denken we antwoorden te vinden. Dit doen we ook met onze voeding, we volgen talloze diëten waarvan een ander heeft “bedacht’ dat ze gezond voor je zouden zijn. Met elke nieuwe dieetpoging keuren we onszelf af en raken we verder verwijderd van onze innerlijke wijsheid.

Jouw weg is naar binnen i.p.v. naar buiten, Probeer het daarom eens in de andere volgorde. Als jij vanbinnen groeit, dan volgt je eetpatroon vanzelf. Op deze manier is het mogelijk om voeding gewoon weer voeding te laten zijn.

Wil jij dus tot de kern komen van de reden van jouw strijd met jezelf, je lijf en voeding en echt gaan voor een blijvende verandering dan is NEI therapie uiterst effectief. Als je de kern en oorsprong helder krijgt en kunt behandelen en helen werkt dat door in jouw eetgedrag voor nu en in de toekomst. Dus een blijvend resultaat!

NEI-Therapie (Neuro Emotionele Integratie) een prachtige en liefdevolle methode om:

Op zoek te gaan naar welke emoties en/of gebeurtenissen in het verleden onopgelost zijn en er nu de reden van zijn dat het je maar niet lukt om gezonde keuzes te maken. 

Te kunnen werken aan de daadwerkelijke oorzaak in plaats alleen de aandacht te richten op voeding.

Het onbewuste bewust te maken. Juist de zaken welke onbewust spelen zijn zo lastig om te veranderen. Door NEI Therapie kun je psychische ballast los gaan laten, daardoor wordt het makkelijk om ook je lichamelijke ballast los te laten. Als je goed in je vel zit dan hoef je minder pijn te onderdrukken. Dan voel je je waardevol zoals je bent, en doe je er alles aan om goed voor jezelf te zorgen. Omdat je weet dat je het beste verdient.

In ons leven dragen we een rugzak waarin leuke en minder leuke ervaringen zitten. Op een dag zit die rugzak niet meer lekker en krijg je emotionele of fysieke klachten. We weten ons nog wel veel te herinneren, maar ook heel veel niet. Veel zaken liggen niet meer aan de oppervlakte, daar zijn we ons niet of niet meer van bewust. Emoties welke niet verwerkt zijn of gebeurtenissen welke je als kind niet hebt begrepen, liggen ook opgeslagen in ons onderbewustzijn. Onverwerkte emoties/blokkades, waar je je dus niet bewust van bent, kunnen in je huidige leven voor problemen zorgen. Bijvoorbeeld de strijd die jij je hele leven al voert met jezelf, je lijf en je voeding. 

Hoe werkt NEI Therapie? 

 

NEI richt zich op de oorzaak en motivatie van problemen en het loslaten van blokkades en belemmerende factoren. Het gaat dus niet om het behandelen en onderdrukken van symptomen. Als NEI therapeut kijkt ik voorbij de klacht en ga ik op zoek naar de oorsprong ervan. Dit wordt via het onderbewustzijn opgespoord. Onbewuste delen worden bewust gemaakt. Veel van je ervaringen ben je vergeten of heb je weggestopt. Je bent je er niet van bewust. Deze onbewuste delen worden wel in je lichaam opgeslagen. Ons onderbewustzijn fungeert als het ware zoals de harde schijf van je computer. Alle antwoorden en informatie zijn voorhanden. Op deze manier kunnen onbewuste delen invloed uitoefenen op de cellen en het celgeheugen en zo voor lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten zorgen.

Door middel van vragen stellen aan dit onderbewuste geheugen wordt duidelijk wat er is gebeurd in het verleden, waardoor je nu in het heden ergens last van hebt. NEI helpt je deze emotionele blokkades op te ruimen. Hierdoor maak je de weg vrij voor genezing en ontwikkeling. Dit doe je door een techniek waarbij de linker en de rechter hersenhelft weer met elkaar communiceren. Om een emotie te kunnen verwerken moet er een samenwerking tussen de linker- en de rechterhersenhelft plaatsvinden. De gevoelskant (rechterhersenhelft) en de kant van het verstand (linkerhersenhelft) hebben elkaar nodig om een emotie op een goede manier te verwerken. Dit activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en maakt verandering mogelijk. 

NEI sessie 120 minuten
€ 100,-
Back To Top