skip to Main Content

Wil jij snel tot de kern komen van de reden voor je overgewicht dan is NEI therapie uiterst effectief. Als je de kern en oorsprong van je overgewicht helder krijgt en kunt behandelen en helen werkt dat door in jouw eetgedrag voor nu en in de toekomst. Dus een blijvend resultaat!

NEI-Therapie (Neuro Emotionele Integratie) een prachtige en liefdevolle methode om:

  • Met NEI Therapie gaan we op zoek naar welke emoties en/of gebeurtenissen in het verleden onopgelost zijn en er nu de reden van zijn dat het je maar niet lukt om blijvend af te vallen.
  • Met NEI Therapie kun je werken aan de daadwerkelijke oorzaak van jouw overgewicht in plaats van alleen de aandacht te richten op voeding.
  • NEI Therapie levert dus niet het medicijn voor jouw overgewicht (het symptoom) zodat de kilo’s tijdelijk verdwijnen, maar pakt de werkelijke oorzaak aan zodat jouw overgewicht blijvend verdwijnt. Juist de zaken welke onbewust spelen zijn zo lastig om te veranderen. Met NEI Therapie wordt het onbewuste bewust gemaakt.

In ons leven dragen we een rugzak waarin leuke en minder leuke ervaringen zitten. Op een dag zit die rugzak niet meer lekker en krijg je emotionele of fysieke klachten. We weten ons nog wel veel te herinneren, maar ook heel veel niet. Veel zaken liggen niet meer aan de oppervlakte, daar zijn we ons niet of niet meer van bewust. Emoties welke niet verwerkt zijn of gebeurtenissen welke je als kind niet hebt begrepen, liggen ook opgeslagen in ons onderbewustzijn. Onverwerkte emoties/blokkades, waar je je dus niet bewust van bent, kunnen in je huidige leven voor problemen zorgen. Bijvoorbeeld overgewicht.

Om een emotie te kunnen verwerken moet er een samenwerking tussen de linker- en de rechterhersenhelft plaatsvinden. De gevoelskant (rechterhersenhelft) en de kant van het verstand (linkerhersenhelft) hebben elkaar nodig om een emotie op een goede manier te verwerken.

Ook belemmerende overtuigingen welke je je in het leven onbewust eigen hebt gemaakt, kunnen je zonder dat je het weet dwarszitten. Zodra je hier zicht op krijgt, zodra je snapt wat jou onbewust tegenhoudt om jouw overgewicht blijvend kwijt te kunnen raken, dan pas kom je vooruit. Je hebt inzicht nodig om je los te maken van ongewenste hobbels in je leven en daar te komen waar je wilt zijn. Ook fysieke klachten zijn in heel veel gevallen signalen van het lichaam dat er op emotioneel vlak een onverwerkte blokkade aanwezig is.

De manier van werken met NEI therapie gaat als volgt:

De wetenschap van de Kinesiologie heeft vastgesteld dat onze spierspanning een verschil in sterkte en zwakte geeft wanneer ons een vraag gesteld wordt. Het lichaam reageert op wat klopt en wat niet klopt. Omdat je in je onderbewustzijn alle informatie over je eigen verleden bij je draagt, kun je via een spiertest methode en middels het stellen van gerichte vragen op zoek gaan naar de kern van jouw probleem. Zodra we de eigenlijke oorzaak van jouw probleem helder hebben en bewust hebben gemaakt, kun je de bijbehorende emotie verwerken en vindt heling plaats.

Dit alles doe ik op een geduldige, warme liefdevolle manier met humor en veel enthousiasme. 

NEI sessie
€ 100,-
Back To Top